پنل خورشیدی - اینورتر خورشیدی - شارژ کنترلر خورشیدی

فروش پنل خورشیدی و لیست قیمت پنل خورشیدی و نمایندگی پنل خورشیدی

پنل خورشیدی - اینورتر خورشیدی - شارژ کنترلر خورشیدی

فروش پنل خورشیدی و لیست قیمت پنل خورشیدی و نمایندگی پنل خورشیدی

قیمت پنل های خورشیدی و انواع آن

پژوهشگران سلول فتوولتائیک حرارتی را عرضه کردند که ضمن تولید برق توانایی تامین حرارت مورد نیاز را به طور همزمان دارد.


 محور تحقیقات خود را در حوزه انرژی‌های خورشیدی ذکر کرد  بر اساس پروژه ملی در زمینه سیستم‌های فتوولتائیک که در پژوهشگاه تعریف شد، چندین دانشگاه در آن همکاری دارند و دانشگاه تهران نیز به یکی از دانشگاه‌های محوری در این زمینه با پژوهشگاه همکاری می‌کند.


 طراحی و ساخت سلول فتوولتائیک حرارتی (PVC) را از جمله طرح‌های تحقیقاتی در این زمینه دانست و افزود: در این راستا اقدام به طراحی سلول فتوولتائیک حرارتی (PVC) کرد که به طور همزمان قادر به تولید الکتریسیته و حرارت است.


با اشاره به جزئیات این طرح، خاطر نشان کرد: دمای استاندارد برای عملکرد مناسب سیستم‌های فتوولتائیک 25 درجه سیلسیوس است و در صورت بالا رفتن دما 2 تا 3 درصد راندمان این سیستم‌ها کاهش می‌یابد.


 با اشاره به دمای بیش از 40 درجه در تابستان، اضافه کرد: افزایش دما موجب تجمع حرارت در سیستم فتوولتائیک می‌شود که این امر موجب کاهش عمر مفید سلول‌های فتوولتائیک خواهد شد.


 با بیان اینکه در این پروژه تحقیقاتی اقدام به بهبود عملکرد سیستم‌های فتوولتائیک کردیم، ادامه داد: در این پروژه اقدام به دفع حرارت از سیستم کردیم به گونه‌ای که توانستیم بیشترین توان الکتریسیته را از آن تولید کنیم ضمن آنکه حرارت ایجاد شده در سیستم به صورت انرژی گرمایی بازیابی کردیم.


مجری طرح به بیان مزایای سلول فتوولتائیک تولید شده پرداخت و یادآور شد: سیستم طراحی شده مجهز به سنسور و دیتا لاگر است و از این طریق می‌توان 18 پارامتر مانند دما و اطلاعات فنی را ثبت کرد.


وی بهبود در انتقال حرارت را از دیگر مزایای این محصول نام برد و خاطرنشان کرد: با بهبود سلول فتوولتائیک طراحی شده توانستیم 15 تا 20 درصد دریافت انرژی از سیستم را افزایش دهیم. لیست قیمت پنل خورشیدی را از فروشگاه اینورتر گروپ دریافت کنید.


 سیستم انتقال گرما در این سیستم را "هواخنک" دانست و اضافه کرد: در برنامه‌های توسعه‌ای این سیستم قرار است بر روی سیستم "آب خنک" تحقیقاتی را در دستور کار قرار دارد. در این سیستم بر روی پره‌هایی که برای انتقال حرارت مورد استفاده قرار می‌گیرد تحقیقاتی انجام خواهیم داد تا بتوانیم انتقال حرارت بیشتری از سیستم به دست آوریم.

 



جهت دریافت لیست قیمت و کاتالوگ کلیک کنید.



فروش پنل خورشیدی 10 ولت

انرژی خورشیدی به عنوان یکی از منابع انرژی تجدیدپذیر و پاک با استقبال روزافزونی مواجه شده و برخی افراد پنل های خورشیدی را در خانه های خود نصب می کنند و کمپانی هایی نظیر گوگل قصد دارند تمام انرژی الکتریکی مصرفی خود را از نور خورشید تأمین کنند.


در همین راستا هرچه تقاضا برای استفاده از منبع انرژی مذکور بیشتر شود، پنل های خورشیدی بهینه تری نیز راهی بازار خواهند شد. اخیراً ساکن توانسته رکورد جدیدی را در بهینه سازی محصولات مورد اشاره به ثبت برساند.


بر اساس گزارشی منتشر شده، سلول خورشیدی تازه که مبتنی بر سیلیکون است می تواند به بازدهی 26.3 درصدی دست پیدا کند. گفتنی است رکورد قبلی 25.6 درصد بوده اما نمونه های تجاری موجود در بازار با راندمانی در حدود 20 درصد را ارائه می دهند.



لازم به ذکر است سلول های خورشیدی مبتنی بر سیلیکون که معمولاً در نمونه های تجاری مورد استفاده قرار می گیرند از لحاظ تئوری دارای محدودیت 29 درصدی برای تبدیل انرژی خورشیدی به الکتریسیته هستند، بنابراین محصول جدید می تواند به بیش از 90 درصد از ماکزیمم مقدار ممکن  تبدیل انرژی دست یابد که در نوع خود پیشرفت قابل توجهی است.


ناگفته نماند انتظار می رود تا سال 2050، بیش از بیست درصد از انرژی های الکتریکی مصرفی روی کره زمین از نور خورشید تأمین شود. از همین رو رکورد ثبت شده می تواند به صورت چشمگیری مقدار کربن دی اکسید موجود در جو را کاهش دهد.


هنوز به صورت تجاری و در مقیاس انبوه شروع به تولید پنل خورشیدی مورد بحث نکرده است. شرکت مذکور قصد دارد تحقیقات و فعالیت های خود را ادامه داده تا در سال 2030 بتواند قیمت سلول های خورشیدی را به عددی کمتر از 0.06 دلار به ازای هر کیلووات ساعت انرژی الکتریکی برساند.




جهت دریافت لیست قیمت وکاتالوگ کلیک کنید.



چراغ دکل خورشیدی و پنل خورشیدی

ساخت پنل‌های خورشیدی جدیدی که ۵۰ برابر بیشتر از پنل‌های فعلی انرژی تولید می کنند :

بشر سال های زیادی است که به دنبال جاگزینی پاک ، تجدید پذیر و ارزان قیمت برای سوخت های فسیلی می گردد . یکی از این انرژی های پاک و تجدید پذیر ، انرژی خورشیدی است که به دلیل برخی موانع موجود هنوز نتوانسته جایگزین مناسبی برای سوخت های فسیلی باشد.یکی از این موانع راندمان پایین پنل های خورشیدی و قیمت بالای آنها است. حالا محققان کمپانی  موفق به تولید سلول‌های خورشیدی جدیدی شده‌اند که تا ۵۰ برابر پنل‌های خورشیدی فعلی راندمان بالاتری داشته و انرژی بیشتری تولید می‌کنند.

پنل‌های خورشیدی جدید در میان پنجره‌های شیشه‌ای یا پلاستیکی تعبیه می‌شوند تا عناصر طبیعی مثل آب و باد به آن آسیب وارد نکنند.به گفته «سولار ویندو» این پنل می‌تواند از نور طبیعی، نور غیرمستقیم و حتی نور مصنوعی برای تولید انرژی استفاده کند. به این ترتیب می‌توان از آن نه‌تنها در سقف بلکه در هر چهار سمت ساختمان استفاده نمود.با دستاورد جدید، هزینه‌ راه‌‌اندازی این پنل‌ها بسیار زودتر از نمونه‌های پیشین جبران خواهد شد.بطور معمول ۵ تا ۱۱ سال زمان لازم است تا یک مزرعه خورشیدی مبلغ هزینه شده اولیه را جبران کند، علاوه بر این به ۱۰ تا ۱۲ هکتار فضای خالی هم نیاز خواهد بود.


نحوه کار پنجره‌های دارای این سلول‌ها بدین صورت است که، در ابتدا پنل‌ها توسط یک لایه رویی فتوولتائیک متشکل از کربن، هیدروژن، نیتروژن، اکسیژن و ترکیبات دیگر پوشیده می‌شوند.

در سلول‌های خورشیدی «لایه‌ فعال» وظیفه‌ جذب نور را بعهده دارد. در این میان، یک لایه‌ شفاف رسانا، امکان استخراج انرژی را فراهم می‌کند.ضمنا برای حفظ حالت شفاف پنل‌ها، لایه رویی فتوولتائیک در حالت مایع و تحت فشار بر سطح پنل پراکنده شده و در دمای پایین خشک می‌گردد.با این روش می‌توان آنها را به تمام پنجره‌ها و ساختمان‌ها اضافه نمود که گام مهمی در حفظ محیط زیست و همچین کاهش هزینه‌ها بشمار می‌رود.طبق گفته کمپانی سازنده، این پنل‌ها تا چهار سال آینده آماده ورود به بازار خواهند بود.

خرید و فروش تجهیزات خورشیدی

مشخصات پانلهای خورشیدی


نوع سلول خورشیدی


تک کریستالی سیلیکونی


ابعاد سلول خورشیدی


156 mm x 156 mm


وزن پانل خورشیدی


23 kg


ابعاد پانل خورشیدی به میلیمتر


طول 1956 عرض 992 عمق 50


طول کابل


900 میلیمتر


تعداد سلول خورشیدی در یک پانل


72


تعداد دیود


6


مقاوت الکتریکی عایق


50000 K Ohm


ماکزیمم ولتاژ سیستم


1000 ولت مستقیم


ماکزیمم توان خروجی در شرایط استاندارد


وات 305-310


ولتاژ خروجی پانل در حالت مدار باز


46.26Voc/V


جریان خروجی از پانل در حالت اتصال کوتاه


8.74Vmp/V


ماکزیمم جریان دربیشترین توان خروجی


8.19Isc/A


ماکزیمم ولتاژ در بیشترین توان خروجی


37.21Imp/V


بازده سلول خورشیدی


18.4%


بازده پانل خورشیدی


15.56%


ضریب دمایی تغییر جریان اتصال کوتاه


0.036


ضریب دمایی تغییر ولتاژ مدار باز


-0.33


ضریب دمایی تغییر توان ماکزیمم


-0.45


تلورانس در توان خروجی


0~+3%





فروش چراغ دکلی خورشیدی، فروش آبگرمکن خورشیدی

افتادن سایه بر روی پنل خورشیدی :


زمانی که می خواهید محل قرار گرفتن پنل خورشیدی را انتخاب کنید باید به این نکته توجه داشته باشید که زمان حداکثری نور خورشید ( معمولاً 9 صبح تا 4 بعد از ظهر ) نباید سایه ای بر روی پنل بیافتد زیرا راندمان پنل را کاهش می دهد یا حتی ممکن است به پنل اسیب برساند . اکثر شرکت ها برای جلوگیری از این مشکل در هنگام ساخت پنل ها از تعدادی دیود استفاده می کنند که خود این دیودها توان را کاهش می دهند .


در اثر افتادن سایه بر روی پنل در زمانی که سایه از روی پنل خارج یا وارد می شود میزان نور در لبه ی بین سایه و نور بیشتر می شود و این بعلت شکست نور است که به ان اثر لبه می گوییم .این میزان نور بیشتر شده باعث تولید زیاد الکتریسیته برای یک لحظه می شود که می تواند به سیستم اسیب برساند البته با استفاده از شارژ کنترلر می تواند جلوی اسیب دیدن سیستم را بگیرد . برای مشاهده اثر لبه ابر می توانید به بخش فیلم های اموزشیمراجعه کنید .


ملاحضات دما و باد در پنل ها :


همانطور که قبلا بحث شد شما باید پنل را در مکانی نصب کنید که بیشترین تابش نور خورشید را داشته باشد تا بیشترین توان را جذب کنید ولی این کار یک مشکل دارد و ان هم تولید گرما است . بدلیل اینکه هر چقدر دما بیشتر شود کارایی پنل خورشیدی کمتر می شود . پس باید در طراحی نصب پنل های خورشیدی حفره هایی را برای گردش هوا تعبیه کرد (در صورت استفاده از چند پنل ) . مساله دیگر که با قرار دادن حفره هایی دربین پنل ها تا حدود رفع می شود مقاومت در برابر باد است. زیرا در بادهای شدید امکان اسیب رسیدن به پنل وجود دارد. قرار دادن حفره در پنل ها فقط برای زمانی است که ما خودمان می خواهیم یک پنل بسازیم چون بیشتر شرکت های سازنده پنل، بدلیل بزرگتر شدن پنل و مسائل دیگر حفره ای در پنل قرار نمی دهند.


انواع روش های نصب پنل های خورشیدی :


پنل های ثابت :


این روش ارزان ترین روش نصب پنل خورشیدی است . در این روش پنل خورشیدی را در بهترین حالت نصب می کنیم . بهترین حالت در نیمکره شمالی معمولاً بطرف جنوب است البته جنوب جغرافیایی نه جنوب مغناطیسی و بهترین شیبنصب برای این حالت را می توانید از قسمت شیب نصب پنل خورشیدی ملاحضه کنید.


البته این اعدادی که در قسمت شیب نصب پنل خورشیدی وجود دارد برای دقت زیاد است و تا حدودی صرفاً برای دانستن شماست و در عمل استفاده نمی شود چون با تغییر چند زاویه تغییرات زیادی در توان خروجی شاهد نیستیم پس در حالت کلی زاویه نصب پنل های خورشیدی ثابت 30 درجه در نظر می گیریم .


پنل های متغییر :


این پنل ها همانطور که از اسمشان مشخص است زاویه انها نسبت به خورشید بسته به فصول سال تغییر می کند . میانگین بازده این پنل هایی که به این روش نصب می شوند در حدود 20% بیشتر از پنل های مکان ثابت است .


پنل های دنبال کننده خورشید :


این نوع پنل ها خورشید را در طول روز دنبال می کنند تا بیشترین تابش خورشید را جذب کنند . دنبال کننده های یک جهته خورشید ، فقط از شرق به غرب حرکت می کنند . ولی دنبال کننده های دو جهته خورشید ، علاوه بر تغییرات از شرق به غرب در فصول متفاوت سال هم تغییرات شمالی و جنوبی دارند .


باید این را اذعان کرد که پنل های دنبال کننده خورشید بیشترین بازده را دارند بازده این پنل ها در حدود 15 تا 30 درصد است بیشتر می شود . ولی با توجه به هزینه نصب این نوع پنل ها برای مصارف خانگی و صنعتی توجیه اقتصادی ندارد . زیرا برای بیشتر کردن 15 تا 30 درصد توان می توان از تعداد بیشتر پنل های ثابت استفاده کرد که هزینه این کار حدود 60 درصد ارزانتر تمام می شود . این پنل ها معمولاً در مکان هایی که محدودیت هایی فضایی ، وزنی و … وجود دارد مانند فضاپیماها نصب می شود .


طراحی تعداد و توان پنل بر اساس میزان نور خورشید :


با توجه به اینکه نور خورشید در مناطق مختلف زمین متفاوت است پس برای محاسبه میزان توان دریافتی از پنل ها باید میزان تابش نور خورشید در منطقه ای که پنل در ان نصب می شود را داشت تا بتوان محاسبات درستی انجام داد .


برای محاسبه تعداد پنل بر اساس نور خورشید به بخش میزان تابش خورشید مراجعه کنید .